Piet Ritmeester is al jaren bekend als banketbakker in Scherpenzeel, maar zocht naar een nieuwe uitdaging binnen het bakkersvak en opende ‘Piet’s Broodjes’. Hier kunt u terecht voor een ontspannen kopje koffie of een heerlijk banket.

Met Piet’s Broodjes slaat de banketbakker een andere weg in en legt de focus op de diversiteit van belegde koude en warme broodjes. Zoals Piet altijd al deed in de bakkerij, kan hij ook nu weer de seizoenen op een bijzondere manier verwerken en toepassen in zijn assortiment.


Coöperatie Boerenhart

Coöperatie Boerenhart is een organisatie die ontstaan is door een unieke samenwerking tussen een aantal partijen in de Gelderse Vallei / Veluwe. Lokale producenten hebben de krachten gebundeld en daarop is de nieuwe coöperatie Boerenhart in april 2014 opgericht.

Coöperatie Boerenhart staat voor eerlijke producten uit de regio Ook vindt Coöperatie Boerenhart het belangrijk dat de boeren in onze regio een podium krijgen om de schitterende en (h)eerlijke producten aan de consument te kunnen aanbieden Alle producten komen vanuit de Gelderse Vallei / Veluwe.

Piet’s Broodjes maakt gebruik van veel van deze lokale producten Omdat ook Piet’s Broodjes ambachtelijk en duurzaam geproduceerd voedsel hoog in het vaandel heeft staan, sluiten deze producten precies aan bij Piet’s Broodjes Wanneer je bij Piet een broodje beenham of warm vlees besteldt, komt de beenham of fricandeau bij Vallei Varken vandaan Duurzaam geproduceerd varkensvlees uit Putten, met passie bereidt door Piet en je hebt het lekkerste broodje van Scherpenzeel en omstreken.

Neem ook eens een kijkje op de website van Boerenhart.